Werkgebieden

BAS-Consultancy-ga-aan-de-slag
Binnen welk werkgebied ga jij aan de slag?

Ontdek hoe jouw route bij ons eruit kan zien

Welke plannen jij ook hebt met je carrière in finance, bij BAS kun je alle kanten op. Bij ons krijg je volop mogelijkheden om zelf sturing te geven aan je loopbaan als finance consultant. Je kunt je ambitie en persoonlijke doelen najagen. Bij BAS doen we er alles aan om je daarin te ondersteunen. Wat je eindbestemming ook is, wij reizen met je mee.

cases

Onze opdrachtgevers

BAS-Zadkine-maximaal-benutten-onderwijssubsidies

Zadkine: Maximaal benutten van onderwijssubsidies

Zadkine is een onderwijsinstelling die zo’n 200 mbo-opleidingen, bedrijfstrajecten en opleidingen voor volwassenen in de regio Rotterdam aanbiedt. De coronapandemie heeft sinds begin 2020 grote impact op de onderwijssector. Op aanraden van een leidinggevende die goede ervaringen met BAS Consultancy had, ging Lisette op zoek naar een interim financial om haar bij te staan. 

Bekijk case
BAS-Servicepunt71-grip-op-financiën

Servicepunt71: Grip op financiën

Servicepunt71 is een professionele shared service organisatie voor gemeenten en overheidsorganisaties in de Leidse regio. Om meer grip te krijgen op de financiën, startte het bedrijf het ‘In Control’-project. “We hadden te weinig grip op onze financiën”, vertelt Job Stufkens, teammanager Financieel Advies & Specialisme bij Servicepunt71.

Bekijk case
BAS-Avoord-professionalisering-zorg

Avoord: Professionalisering in de zorg met business intelligence en business control

Stichting Avoord is een in West-Brabant gevestigde zorgorganisatie die zich op het hele spectrum van de ouderenzorg richt: van verpleeghuiszorg tot thuiszorg en hospicezorg. Om de opwaardering van het managementinformatiesysteem in goede banen te leiden, besloot Avoord de hulp van een interim financial in te roepen.

Bekijk case

Maak kennis met recruiter Nasneen

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Nasneen ontmoet je graag! Zij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Nasneen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Nasneen
Voorlopige-aanslag-2020

Nasneen Khodabaks
Talent Acquisition Specialist

+31 6 82 56 86 13
recruitment@basconsultancy.nl

BEANTWOORD DE VRAGEN IN ONZE QUIZ

Kom erachter of BAS bij jou past

Wil je weten of jij en BAS de perfecte match zijn? Doe dan de videoquiz en ontdek of BAS bij jou past. Neem een kijkje in onze organisatie en leer deze op een unieke manier kennen. Kom meer te weten over de cultuur, mensen en werkwijze en zie of deze aansluiten bij jouw wensen. 

Benieuwd of jij bij BAS past?

Start de Quiz

Pas-jij-bij-BAS-quiz