Specialisme

Finance & Control

Ontwikkel-jezelf-als-interim-finance-professional-bij-BAS
Maak een impact

Interim financial controller of business controller

Binnen de expertise finance en control werk je als financial controller of business controller aan verschillende opdrachten bij afwisselende organisaties. Zo blijft jouw werk gevarieerd en geniet je als finance consultant bij BAS van de zekerheid van een vast dienstverband en salaris. In deze rol ben je dé sparringpartner van je opdrachtgever. Je helpt hem bij het gezond maken en houden van zijn financiële bedrijfsvoering, die van cruciaal belang is voor het succes van zijn organisatie. Met jouw diepgaande vakkennis en sterke persoonlijke vaardigheden ben je van grote toegevoegde waarde voor de organisatie. Je opdrachtgever neemt belangrijke beslissingen op basis van jouw advies. Een rol met impact dus, waarin je duidelijk bijdraagt aan het eindresultaat van de organisatie. Jouw opdrachtgevers bevinden zich zowel in de zakelijke markt als in de publieke sector. Hierdoor blijft je werk afwisselend en ontwikkel jij jezelf in een hoog tempo.

Afwisselend en leerzaam takenpakket

Dit ga jij doen als interim finance professional binnen Finance & Control

Binnen de expertise finance & control ga je aan de slag met verschillende financial controller- of business controlleropdrachten. De rol van financial controller ontwikkelt zich steeds meer richting die van een business controller en wordt daarmee meer strategisch en toekomstgericht. Als financial controller zorg je voor helder inzicht in de behaalde financiële resultaten. Je beheert de planning- en controlcyclus en je houdt je bezig met consolidatie, jaarwerk, financial auditing, verslaggeving. Dankzij jou heeft je opdrachtgever een helder beeld van de actuele financiële situatie van zijn organisatie. Als business controller denk je actief mee over de strategie en koers van de organisatie en zorg je daarbij voor een cijfermatige onderbouwing van de businessplannen. Zo maak jij oersterke voorstellen, op basis waarvan de directie strategische keuzes maakt. Als business controller ben je dus niet alleen financieel technisch sterk, je beschikt ook over sterke communicatieve vaardigheden. Welk project je ook onder je hoede hebt, als finance consultant bij BAS weet je zeker dat je plezier en uitdaging houdt in je werk.

Interim-finance-control-bij-BAS-Consultancy
Jouw-ontwikkeling-als-interim-bij-BAS-Consultancy
Trainingen, opleidingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling als interim financial- of business controller

Als finance consultant krijg je bij BAS volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied finance & control. Ons aanbod van opleidingen is eindeloos. Jij kiest de trainingen, masterclasses en workshops die het best passen bij jouw loopbaan. Hierin richt je je zowel op de inhoud als op de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden, zoals communiceren, presenteren en organisatiesensitiviteit. Bovendien kun je via BAS ook een relevante post- of executive master of een RC-, RA- of RE-opleiding volgen. En natuurlijk heb je een enthousiast team van specialisten om je heen, met wie je kunt sparren en je kennis en ervaringen kunt delen.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Jeroen ontmoet je graag! Hij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Jeroen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Jeroen
Contact-Werken-bij-BAS-Jeroen-Mossinkoff

Jeroen Mossinkoff
Talent Acquisition Specialist

+31 6 825 686 13
jeroen.mossinkoff@basconsultancy.nl