Specialisme

Enterprise Resource Planning (ERP)

Interim-ERP-implementatie-consultant-bij-BAS-Consultancy-1
Op het snijvlak van finance en IT

Adviseer als interim ERP implementatie consultant

Wil jij organisaties helpen om efficiënter en sneller te gaan werken? Word je blij van de combinatie finance en IT? Reageer dan op één van onze ERP-vacatures en ga als interim ERP Implementatie consultant bij onze opdrachtgevers. Je helpt organisaties bij het automatiseren en verbinden van hun administratieve, logistieke, financiële en HR-processen. Met jouw financiële achtergrond en kennis van ERP-softwarepakketten zoals bijvoorbeeld Exact, SAP of Oracle maak jij bedrijfsprocessen overzichtelijk en gebruiksvriendelijker. Zo help jij je opdrachtgever bij het realiseren van kostenbesparing en het bereiken van het beste resultaat.

De schakel tussen business en IT

Dit ga je doen als interim ERP implementatie consultant

Als je solliciteert op onze vacatures, zet je als ERP-specialist je expertise in op allerlei verschillende projecten. Zo ondersteun je bijvoorbeeld bij het inrichten en in gebruik nemen van een nieuw ERP-systeem, waarbij je het gehele traject begeleidt. Je brengt dus niet alleen de bedrijfsprocessen onder in het systeem, je traint ook de eindgebruikers. Zij moeten immers met de software aan de slag. Je brengt processen in kaart, komt met heldere oplossingen en je bent een echte sparringpartner van je opdrachtgever. Je hebt naast kennis van de bedrijfsprocessen ook kennis van applicaties. Zo vorm jij de belangrijke schakel tussen de business en IT en help je je opdrachtgever echt vooruit. Je doet ERP-opdrachten bij verschillende organisaties, van de zakelijke markt tot de publieke sector. Hierdoor blijft je werk uitdagend, afwisselend en interessant. Bovendien profiteer je van de zekerheid van een vast dienstverband en salaris en ontwikkel jij jezelf in een hoog tempo.

Dit-ga-je-doen-als-interim-ERP-implementatie-consultant-1
Jouw ontwikkeling als interim ERP implementatie consultant bij BAS-1
Trainingen, opleidingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling als interim ERP implementatie consultant

Als ERP-consultant krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied. Ons aanbod van opleidingen is eindeloos. Jij kiest de trainingen, masterclasses en workshops die het best passen bij jouw loopbaan. Hierin richt je je zowel op de inhoud als op de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden, zoals communiceren, presenteren en organisatiesensitiviteit. Bovendien kun je via BAS ook een relevante post- of executive master of een RC-, RA- of RE-opleiding volgen. En natuurlijk heb je een enthousiast team van specialisten om je heen, met wie je kunt sparren en je kennis en ervaringen kunt delen.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Jeroen ontmoet je graag! Hij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Jeroen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Jeroen
Contact-Werken-bij-BAS-Jeroen-Mossinkoff

Jeroen Mossinkoff
Talent Acquisition Specialist

+31 6 825 686 13
jeroen.mossinkoff@basconsultancy.nl