Specialisme

Compliance

Werken-bij-BAS-Consultancy-Aan-de-slag-als-interim-1
Verminderen integriteitsrisico's en schade

Aan de slag als interim compliance professional

Fraude, witwassen en terrorismefinanciering: het zijn ernstige criminele activiteiten waarmee onze opdrachtgevers regelmatig te maken krijgen. De gevolgen hiervan zijn niet mis. Denk aan reputatieschade, winstverlies en verlies van integriteit en vertrouwen. Als interim compliance professional help je je opdrachtgever bij het verminderen van zijn integriteitsrisico’s en bij het vermijden van eventuele schade. Je adviseert bij het opstellen van cruciale regels en voorschriften en je bewaakt de naleving hiervan. Als je solliciteert op een van onze compliance vacatures, zet je je expertise in bij verschillende organisaties in zowel de zakelijke markt als de publieke sector. Hierdoor blijft je werk uitdagend, afwisselend en leerzaam en geniet je in de rol van compliance consultant van de zekerheid van een vast dienstverband en salaris.

Afwisselend en leerzaam takenpakket

Dit ga jij doen als interim finance professional binnen Compliance

Als je reageert op een van onze compliance vacatures ga je werken aan opdrachten op het gebied van Customer Due Diligence (CDD), Know Your Customer (KYC) en Countering the Finance of Terrorism (CFT). Of adviseer je je opdrachtgevers over de nieuwe privacy wet- en regelgeving (AVG) en breng je de belangrijkste privacy risico’s in kaart. Een andere interessante richting is IT compliance. Dan ondersteun je je opdrachtgever bij het op orde brengen van de informatiebeveiliging binnen zijn organisatie. Jij ziet erop toe dat er gewerkt wordt volgens de zelf opgestelde normen en regels. Je bewaakt de integriteit van de organisatie en zorgt dat de mensen binnen de organisatie zich bewust zijn van mogelijke reputatie- en integriteitsrisico’s. Ook signaleer je compliance risico’s, adviseer je je opdrachtgever hierover en stel je beheersingsmaatregelen op. Je rapporteert incidenten of malafide praktijken bij de toezichthouders De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Met jouw vakkennis en ervaring help jij onze opdrachtgevers echt ‘compliant’ te zijn.

Werkgebieden-BAS-Consultancy-grip-op-informatiebeveiliging-1
Werkgebieden-BAS-Consultancy-jouw-ontwikkeling-als-interim-compliance-professional-1
Trainingen, opleidingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling als interim compliance professional

Als compliance professional krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied. Ons aanbod van opleidingen is eindeloos. Jij kiest de trainingen, masterclasses en workshops die het best passen bij jouw loopbaan. Hierin richt je je zowel op de inhoud als op de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden, zoals communiceren, presenteren en organisatiesensitiviteit. Bovendien kun je via BAS ook een relevante post- of executive master of een RC-, RA- of RE-opleiding volgen. En natuurlijk heb je een enthousiast team van specialisten om je heen, met wie je kunt sparren en je kennis en ervaringen kunt delen.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Jeroen ontmoet je graag! Hij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Jeroen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Jeroen
Contact-Werken-bij-BAS-Jeroen-Mossinkoff

Jeroen Mossinkoff
Talent Acquisition Specialist

+31 6 825 686 13
jeroen.mossinkoff@basconsultancy.nl