Specialisme

BI & Analytics

Aan-de-slag-als-BI-consultant-bij-BAS-Consultancy-1
Onmisbare specialist

Aan de slag met interessante Business Intelligence-projecten

Heb jij een passie voor data en processen? Ga dan aan de slag als BI-consultant bij onze interessante opdrachtgevers. Bij de meeste organisaties is business intelligence niet meer weg te denken. Door het verzamelen en analyseren van bedrijfsgegevens en bedrijfsinformatie kunnen bedrijven slimmer werken en strategische keuzes maken. Dankzij helder inzicht in data signaleer je belangrijke knelpunten en potentiële groeimogelijkheden en weet je hoe je de concurrentie voor kunt blijven. Als BI-consultant ben je dus een onmisbare specialist voor onze opdrachtgevers.

Breed takenpakket

Dit ga je doen als interim Business Intelligence consultant

Jouw belangrijkste taak is het verzamelen en helder weergeven van data. Natuurlijk zorg je eerst dat de KPI’s helder zijn voordat je jezelf in de data verdiept. Zo houd je zicht op de belangrijkste informatie en geef je de juiste richting aan je zoektocht. Je zorgt voor kwalitatief sterke dashboarding, waardoor je de data helder visualiseert en presenteert. Ook ontwikkel je beleid en procedures voor het verzamelen en analyseren van data. Ga je een stap verder, dan begeef je je op het werkgebied van data analytics. Dan help je opdrachtgevers bij het nemen van belangrijke beslissingen voor de toekomst, gebaseerd op data. Als BI-specialist bezit je diepgaande inhoudelijke kennis van datamodellering, programmeren en statistiek. Bovendien ben je analytisch sterk en communicatief vaardig. Je doet BI-opdrachten bij verschillende organisaties, van de zakelijke markt tot de publieke sector. Hierdoor blijft je werk uitdagend, afwisselend en interessant. Bovendien profiteer je van de zekerheid van een vast dienstverband en salaris en ontwikkel jij jezelf in een hoog tempo.

Dit-ga-je-doen-als-Interim-Business-consultant-1
Jouw-ontwikkeling-als-interim-BI-Consultant-BAS-Consultancy-1
Trainingen, opleidingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling als interim Business Intelligence consultant

Als interim financial krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in het BI-vakgebied. Ons aanbod van opleidingen is eindeloos. Jij kiest de trainingen, masterclasses en workshops die het best passen bij jouw loopbaan. Hierin richt je je zowel op de inhoud als op de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden, zoals communiceren, presenteren en organisatiesensitiviteit. Bovendien kun je via BAS ook een relevante post- of executive master of een RC-, RA- of RE-opleiding volgen. En natuurlijk heb je een enthousiast team van specialisten om je heen, met wie je kunt sparren en je kennis en ervaringen kunt delen. Want bij BAS helpen we de ander graag vooruit.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Andre ontmoet je graag! Hij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Andre en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Andre
BAS-portret4452

Andre Jeursen
Talent Acquisition Specialist

+31 6 25045065
recruitment@basconsultancy.nl