Specialisme

Audit

Interim-financial-of-IT-auditoropdrachten
onafhankelijk expert in integer beleid

Ga voor de meest interessante interim financial- of IT-auditoropdrachten

Wil jij organisaties helpen bij het op orde krijgen van hun processen en het beheersen van de risico’s? Kies dan voor het vakgebied audit. Als auditor help je je opdrachtgever bij het voeren van een integere bedrijfsvoering en ben je hierin de onafhankelijk expert. Met jouw diepgaande vakkennis, sterke persoonlijke vaardigheden en frisse blik ben je van grote toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers. Je werkt als consultant aan verschillende financial auditoropdrachten bij meerdere organisaties, van de zakelijke markt tot de publieke sector. Hierdoor blijft je werk uitdagend, afwisselend en interessant. Bovendien profiteer je van de zekerheid van een vast dienstverband en salaris en ontwikkel jij jezelf in een hoog tempo.

Breed takenpakket

Dit ga jij doen als interim finance professional binnen audit

Binnen de expertise audit kun je je specialiseren in een bepaalde richting, zoals financial of IT-auditing. Als financial auditor heb je een breed takenpakket: je bent niet alleen onderzoeker, maar ook analist, adviseur en expert op het gebied van risicobeheersing. Je controleert de betrouwbaarheid van de verslaglegging van de organisatie, zoals bijvoorbeeld de jaarrekening. Dit is van cruciaal belang voor het vertrouwen van de stakeholders in de financiële positie van de organisatie. Als IT-auditor heb je, naast kennis van de administratieve organisatie, ook kennis van automatisering. Zo ben je de expert in het beoordelen van de risico’s en de verbeterpunten van de IT-systemen.

Dit-ga-jij-doen-als-interim-finance- professional-binnen audit
Jouw ontwikkeling als interim financial- of business controller-1
Trainingen, opleidingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling als interim financial- of business controller

Als financial- of IT-auditor krijg je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied. Ons aanbod van opleidingen is eindeloos. Jij kiest de trainingen, masterclasses en workshops die het best passen bij jouw loopbaan. Hierin richt je je zowel op de inhoud als op de ontwikkeling van je persoonlijke vaardigheden, zoals communiceren, presenteren en organisatiesensitiviteit. Bovendien kun je via BAS ook een relevante post- of executive master of een RC-, RA- of RE-opleiding volgen. En natuurlijk heb je een enthousiast team van specialisten om je heen, met wie je kunt sparren en je kennis en ervaringen kunt delen.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Andre ontmoet je graag! Hij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Andre en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Andre
BAS-portret4452

Andre Jeursen
Talent Acquisition Specialist

+31 6 25045065
recruitment@basconsultancy.nl