Werkgebied

Zakelijke markt

Start-als-interim-finance-professional-bij-BAS-Consultanct
Op zoek naar uitdaging?

Ga voor afwisselende opdrachten als interim finance professional bij BAS

Ben je als business controller of financial controller op zoek naar uitdaging en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Steek je graag de handen uit de mouwen? Ga dan bij ons aan de slag als finance consultant. Je werkt dan aan verschillende controller, audit en compliance-opdrachten bij interessante organisaties in de zakelijke markt en de publieke sector. Hierdoor is je werk lekker afwisselend en ontwikkel jij jezelf in de hoogste versnelling. Mét de zekerheid van een vast contract. Bovendien krijg je de perfecte kans om te ontdekken welke expertise en welke organisatiecultuur het best bij jou past.

Ervaring door verschillende opdrachten

Geef je carrière een vliegende start als interim financial bij BAS

Bij BAS belandt je carrière als business controller of financial controller meteen in een stroomversnelling. Je draait vanaf dag een volledig mee op de finance afdeling bij jouw opdrachtgever. Hierdoor leer je de fijne kneepjes van het finance vak en doorgrond je al snel de bijbehorende complexe processen. Heb je eenmaal de basis onder de knie, dan ga je aan de slag met de inzichtsvraagstukken. Hierbij bestudeer je processen, breng je problemen in kaart en geef je advies.

Dankzij je verschillende opdrachten doe je ervaring op met de verschillende taken van een finance professional. Je houdt je bijvoorbeeld bezig met het opstellen van de meerjarenbegroting of het managen van de financiële administratie en grootboek. Of je adviseert over het optimaliseren en stroomlijnen van administratieve procedures. Je werkt bij de meest uiteenlopende organisaties in de financiële dienstverlening, utilities, technologie en telecom, zorg en life sciences, onderwijs, overheid, NGO’s en stichtingen. Welke rol je als finance consultant ook hebt, bij ons weet je zeker dat je werk leerzaam, uitdagend en afwisselend is.

Geef-je-carrière-een-vliegende-start-als-interim-financial-bij- BAS-Consultancy
Ontwikkel-jezelf-als-interim-finance-professional-bij-BAS-1
Trainingen, opleidingen en kennisnetwerk

Ontwikkel jezelf als interim finance professional

Jouw ontwikkeling staat bij BAS centraal. Daarom maak je bij ons jouw eigen ontwikkelplan boordevol opleidingen en trainingen, die passen bij jouw ambitie en de ontwikkelingen op de markt. Je wordt hierbij gecoacht door onze fieldmanager. Hij of zij ondersteunt jou bij jouw persoonlijke ontwikkeling en heeft als doel dat jij iedere dag met plezier en toewijding naar je werk gaat. En natuurlijk heb je een kennisnetwerk van specialisten om je heen. Als finance consultant werk je namelijk wel zelfstandig, maar niet alleen: je ben onderdeel van een enthousiast team vol betrokken consultants. Zo is er altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren en met wie je kennis en ervaringen kunt delen. Want bij BAS help je elkaar graag vooruit.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Nasneen ontmoet je graag! Zij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Nasneen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Nasneen
Voorlopige-aanslag-2020

Nasneen Khodabaks
Talent Acquisition Specialist

+31 6 82 56 86 13
recruitment@basconsultancy.nl