Werkgebied

Sector Overheid

interim-financial-bij-de-overheid-BAS-consultancy
Uitdagende sector

Ga voor de ultieme uitdaging als interim financial bij de overheid

De overheid was al flink in beweging en staat nu voor nog grotere uitdagingen. Het coronavirus heeft enorme economische en maatschappelijke gevolgen voor iedereen in onze samenleving. Daarom heeft de bevolking nu vooral behoefte aan een overheid met een sterk beleid en een heldere visie op de toekomst. Werk aan de winkel dus! Hierin ben jij als finance consultant met jouw vakkennis en betrokkenheid van onschatbare waarde. Jij zorgt namelijk voor betrouwbare financiële data en gedegen analyses, zodat de directie direct zicht heeft op zijn financiële bedrijfsvoering. Hierdoor ondersteun en adviseer je bestuurders bij het nemen van belangrijke beslissingen, die van grote invloed zijn op de samenleving. Je maakt met jouw werk dus echt impact op de maatschappij en op het leven van iedere burger.

Een opdracht die bij je past

Jouw mogelijkheden als interim financial bij de overheid

Als interim financial bij de overheid ben je met je vakkennis en ervaring meteen van toegevoegde waarde. Binnen ons grote, trouwe netwerk van verschillende overheidsinstanties is er altijd een opdracht die bij jou past. Je kunt je aan de slag bij uiteenlopende opdrachtgevers zoals ministeries, agentschappen, stichtingen, woningcorporaties en gemeenten. Je werkt aan het goed en efficiënt inrichten van de financiële processen. Je hebt een scherp oog voor risicobeheersing binnen de financiële afdeling en zorgt voor betrouwbare stuurinformatie voor management en bestuur. Ook werk je aan actuele thema’s, zoals privacy en informatiebeveiliging. Bovendien ondersteun je je klant bij transitieprocessen en neem je mensen mee in veranderingen.

Mogelijkheden-als-interim-bij-de-overheid-met-BAS-Consultancy
Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Nasneen ontmoet je graag! Zij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Nasneen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Nasneen
Voorlopige-aanslag-2020

Nasneen Khodabaks
Talent Acquisition Specialist

+31 6 82 56 86 13
recruitment@basconsultancy.nl