Werkgebied

BAS en Onderwijs

Maak-impact-als-interim- financial-in-het-onderwijs
werken in het onderwijs

Maak impact als interim financial

Ben je als finance professional op zoek naar inhoudelijke uitdaging, waarbij je jezelf ontwikkelt én impact maakt op de maatschappij? Ga dan als finance consultant aan de slag bij onze opdrachtgevers in het onderwijs. Universiteiten, hogescholen, mbo-instellingen en middelbare scholen: alle onderwijsinstellingen staan momenteel voor flinke uitdagingen. Ze bieden graag onderwijs van topniveau, maar worstelen tegelijkertijd met bezuinigingen. En natuurlijk met het lerarentekort, als gevolg van de vergrijzing. Een lastige opgave, waarbij jij als interim financial van cruciaal belang bent. Jij helpt je opdrachtgever immers met het inzichtelijk maken van zijn financiële bedrijfsvoering. En je adviseert hem bij het optimaliseren en digitaliseren van zijn financiële processen. Zo zorg je dat er vooral geld besteed wordt aan het onderwijs zelf en help je het onderwijs voor iedereen beter te maken.

Verschillende mogelijkheden

Welke richting kies jij als interim finance professional in het onderwijs?

Als interim financial kun je binnen het onderwijs binnen verschillende expertises aan de slag. Je adviseert over subsidieverantwoording of je ondersteunt bij vraagstukken op het gebied van financial- en IT- audit, privacywet- en regelgeving of compliance. Als business controller adviseer je het management en ga je aan de slag met de begroting. Jouw toegevoegde waarde als interim financial van BAS zit hem niet alleen in je kennis, maar ook in je aanpak, betrokkenheid en enthousiasme. Je helpt je opdrachtgever bij het oplossen van zijn meest complexe vraagstukken en je neemt mensen zorgvuldig mee in veranderingen. Welke rol je als interim financial ook hebt, met jouw diepgaande vakkennis en betrokkenheid leid je jouw klant altijd naar de beste oplossing.

Welke-richting-kies-jij-als-interim-finance-professional-in-onderwijs
Werken-bij-BAS-Jouw-ontwikkeling-als-interim-financial
Opleidingen, trainingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling in een stroomversnelling

Jouw ontwikkeling staat bij BAS centraal. Daarom maak je bij ons jouw eigen ontwikkelplan boordevol opleidingen en trainingen, die passen bij jouw ambitie en de ontwikkelingen op de markt. De navigatie doen wij, de bestemming bepaal jij. Je wordt hierbij gecoacht door onze fieldmanager. Hij of zij ondersteunt jou bij jouw persoonlijke ontwikkeling en heeft als doel dat jij iedere dag met plezier en toewijding naar je werk gaat. En natuurlijk heb je een kennisnetwerk van specialisten om je heen. Als finance consultant werk je namelijk wel zelfstandig, maar niet alleen: je ben onderdeel van een enthousiast team vol betrokken consultants. Zo is er altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren en met wie je kennis en ervaringen kunt delen. Want bij BAS helpen we elkaar graag vooruit.

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Nasneen ontmoet je graag! Zij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Nasneen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Nasneen
Voorlopige-aanslag-2020

Nasneen Khodabaks
Talent Acquisition Specialist

+31 6 82 56 86 13
recruitment@basconsultancy.nl