Werkgebied

Bij BAS op kantoor

Groei-samen-met-BAS-bij-ons-op-kantoor
Help anderen vooruit

Groei samen met BAS bij ons op kantoor

Als BAS’er op kantoor ga je samen met je collega’s voor ons gezamenlijke doel: je helpt onze opdrachtgevers om het beste uit hun financiële bedrijfsvoering halen met de inzet van onze finance consultants. Je bent oprecht betrokken bij onze opdrachtgevers en consultants. De veranderingen binnen de financiële wereld volg jij op de voet. Zo blijf jij ook jezelf ontwikkelen en begrijp je precies wat onze opdrachtgevers en interim financials nodig hebben. Als je werkt bij BAS, werk je ook aan het verduurzamen van onze samenleving. BAS is namelijk actief in verschillende duurzaamheidsprojecten en werkt hard aan een eerlijke toekomst voor iedereen. Zo help je niet alleen ons, maar ook anderen vooruit.

Een baan die bij je past

Jouw mogelijkheden bij BAS op kantoor

Op kantoor heb je je eigen expertise en doe je wat het best bij jou past. Ben je accountmanager? Dan ontwikkel je duurzame relaties met onze opdrachtgevers. Je bent actief binnen in een bepaalde sector, zoals onderwijs, overheid of de zakelijke markt. Ook denk je mee over onze marketingstrategie en oplossingen waarmee je onze opdrachtgevers vooruit helpt. In de rol van recruiter speur je dagelijks naar de beste finance professionals in de markt. Je bouwt een stevig netwerk en je bent altijd in gesprek met vakspecialisten. Ben je specialist in marketing en communicatie, HR, IT of finance? Dan ben je onderdeel van de onmisbare basis van onze organisatie en zorg je dat je collega’s met succes hun werk kunnen doen. Welke functie je ook hebt, bij BAS op kantoor ben je verzekerd van een fijne werksfeer en enthousiaste en betrokken collega’s.

Ontdek-jouw-mogelijkheden-bij-BAS-op-kantoor
Groeimogelijkheden-bij-BAS-Consultancy
Trainingen, opleidingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling bij BAS op kantoor

Net als onze consultants zorg ook jij dat je jezelf blijft ontwikkelen. Je maakt jouw eigen ontwikkelplan, boordevol opleidingen en trainingen die passen bij jouw ambitie en de ontwikkelingen op de markt. Met jouw manager kun je sparren over jouw ontwikkeling en toekomstplannen. En natuurlijk staat een enthousiast team van betrokken collega’s klaar om jou te helpen. Want bij BAS help je elkaar graag vooruit. Wanneer zet jij je volgende stap bij ons?

Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Jeroen ontmoet je graag! Hij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Jeroen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Jeroen
Contact-Werken-bij-BAS-Jeroen-Mossinkoff

Jeroen Mossinkoff
Talent Acquisition Specialist

+31 6 825 686 13
jeroen.mossinkoff@basconsultancy.nl