Werkgebied

BAS en Healthcare

Werken-bij-Future-proof-financials-in-de-zorg-met-bas-consultancy
Maak het verschil

Interim financial in de zorg

Ben je als finance professional op zoek naar inhoudelijke uitdaging, waarbij je jezelf ontwikkelt én bijdraagt aan een betere zorg voor iedereen? Ga dan aan de slag als finance consultant binnen de zorgsector. Zorginstellingen werken hard aan het verbeteren van hun financiële bedrijfsvoering en het betaalbaar houden van de zorg. Hierbij hebben ze jouw expertise en skills hard nodig. Je helpt onze opdrachtgevers op het gebied van finance- en business control. Bijvoorbeeld binnen de Medisch-specialistische zorg (MSZ), Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) en de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ). Naast uitvoerende opdrachten werk je aan actuele projecten op het gebied van digitalisering en business intelligence. Bovendien ondersteun je bij de implementatie van wet- en regelgeving. Binnen de zorg vind jij zeker jouw uitdaging die er echt toe doet.

De bloeiende sector

Geef je carrière een boost in life sciences

Groei, innovatie en dynamiek: de bloeiende sector life sciences staat er bol van. Als finance professional heb je hier dan ook volop interessante mogelijkheden. Deze groeisector bestaat uit life sciences, farmaceutische en biotechnologische bedrijven en ontwikkelt zich in een hoog tempo. Belangrijke oorzaken van de explosieve groei zijn vergrijzing, de toename van ziekte en de vele medische innovaties. Maar ook deze organisaties kunnen alleen succesvol groeien met een sterke financiële bedrijfsvoering. En daarin zijn jouw expertise en ervaring van grote toegevoegde waarde. Hoe help jij als interim financial onze opdrachtgevers in life sciences vooruit?

Geef-je-carrière-een-boost-in- life-sciences
Welke-richting-kies-jij-als-interim-financial-in-de-zorg
Verschillende mogelijkheden

Welke route kies jij als interim financial in de zorg of life sciences?

Als finance professional kun je binnen de sectoren zorg en life sciences alle kanten op. Kies je voor business control, financial control, project control of data analytics en reporting? Als business controller adviseer je managers en fungeer je echt als business partner; je helpt de zorg om ‘in control’ te blijven. In de rol van financial controller maak je periodieke rapportages en de jaarrekening en ondersteun je tijdens de accountantscontroles. Daarnaast bewaak je de financiële beheersingsmaatregelen. Ook werk je aan procesoptimalisatie- en digitaliseringstrajecten binnen de financiële administratie. Jouw toegevoegde waarde als interim finance professional van BAS zit hem niet alleen in je kennis, maar ook in je aanpak, betrokkenheid en enthousiasme. Je komt snel tot de kern van processen, pakt graag complexe vraagstukken op en je neemt mensen mee in veranderingen. Zo help jij als businesspartner in finance je klant echt vooruit.

Opleidingen, trainingen en kennisnetwerk

Jouw ontwikkeling als interim financial in een stroomversnelling

Jouw ontwikkeling staat bij BAS centraal. Daarom maak je bij ons jouw eigen ontwikkelplan boordevol opleidingen en trainingen, die passen bij jouw ambitie en de ontwikkelingen op de markt. De navigatie doen wij, de bestemming bepaal jij. Je wordt hierbij gecoacht door onze field manager. Hij of zij ondersteunt jou bij jouw persoonlijke ontwikkeling en heeft als doel dat jij iedere dag met plezier en toewijding naar je werk gaat. En natuurlijk heb je een kennisnetwerk van specialisten om je heen. Als finance consultant werk je namelijk wel zelfstandig, maar niet alleen: je ben onderdeel van een enthousiast team vol betrokken consultants. Zo is er altijd een collega in de buurt met wie je kunt sparren en met wie je kennis en ervaringen kunt delen. Want bij BAS helpen we elkaar graag vooruit.

Jouw-ontwikkeling-als-interim-financial-in-een-stroomversnelling
Nieuwsgierig?

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat BAS voor jou als finance professional kan doen? Of wil je een beter beeld krijgen van interim finance opdrachten of onze finance vacatures? Onze recruiter Nasneen ontmoet je graag!  Zij is altijd op zoek naar ambitieuze business- en finance controllers, auditors en andere finance specialisten. Ga jij als finance professional voor groei en uitdaging en heb je affiniteit met IT? Plan dan snel een afspraak met Nasneen en ontdek hoe jij jouw finance carrière een boost geeft met detachering bij BAS.

Maak kennis met Nasneen
Voorlopige-aanslag-2020

Nasneen Khodabaks
Talent Acquisition Specialist

+31 6 82 56 86 13
recruitment@basconsultancy.nl