Een nieuwe stap voor Brent Jansen

28 mei 2020

Kennis en ervaring

“Net als mijn collega Rico Borst ben ik 1 mei gestart bij BAS Consultancy én heb ik lange tijd in de hotellerie gewerkt. Na mijn opleiding International Hotel Management ben ik aan de slag gegaan bij het Mariott Hotel op Bonaire. Bij de opening van het hotel heb ik als Purchaser ervaring opgedaan met het opzetten van een inkoopsysteem, het samenstellen van maandrapportages & analyses en heb ik mezelf ontwikkeld op het gebied van kostenoptimalisatie. Daarnaast hielp ik collega’s op verschillende andere functies binnen de Finance Afdeling.

Na dit zonnige jaar op Bonaire heb ik 2,5 jaar bij het Conservatoriom Hotel Amsterdam gewerkt. Als Cost Controller & Financial Analyst was ik verantwoordelijk voor het opzetten en ontwikkelen van rapportages en analyses op het gebied van kosten -en omzetoptimalisatie. Daarnaast implementeerde ik in de rol van Project Manager het Purchase-to-Pay systeem voor het hotel. Een nieuw avontuur volgde bij The Set Hotels. Voor de hotels in Amsterdam, Londen en Parijs werkte ik aan de standaardisatie en ontwikkeling van rapportages en analyses. Door ook nauw samen te werken met de Income Auditor, Accounts Receivable en Payable, heb ik een brede ervaring in Finance opgebouwd.

Nu ik een aantal jaren in de hospitality heb gewerkt is het tijd voor een volgende stap. Bij BAS ga ik in andere sectoren mijn finance kennis verder ontwikkelen. Ik heb kennis en ervaring op het gebied van Financiële Rapportages en Analyses, (Cost) Control, Inkoopsystemen en verschillende functies binnen Finance. Ik streef naar optimale resultaten en gebruik mijn analyses graag om samen met een team te zoeken naar mogelijkheden om processen te verbeteren.”

Open cultuur

“In deze tijd is het starten bij een nieuwe werkgever net even anders dan anders. Zo vinden veel kennismakingsgesprekken en trainingen online plaats. Toch voel ik me vanaf dag één ontzettend thuis bij BAS. Er heerst een open cultuur, collega’s zijn goed bereikbaar en tonen veel interesse.

Ik wil me graag verder ontwikkelen en het werken op project- en interimbasis versnelt dit proces. Ik kijk er naar uit om mijn kennis te vergroten door in korte tijd verschillende financiële functies op te pakken. Ook ben ik erg enthousiast over de trainings- en opleidingsmogelijkheden. Via Creating Insights werk ik aan mijn soft en hard skills.”

Aan de slag

“Ik kan niet wachten om via BAS aan de slag te gaan bij mijn eerste opdrachtgever. En dan het liefst een rol binnen Business Control, waarbij ik processen kan optimaliseren. Ook ontwikkel ik me graag verder op het gebied van Financiële (Data) Analyse. Dus aan alle finance teams in Nederland: Ik ben er klaar voor!”

Brent Jansen (25 jaar)
Woonplaats: Utrecht

Meld je hier aan!